Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:35  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

LA MITJA MONTORNÈS-MONTMELÓ-VILANOVA-LA ROCA, MÉSSOLIDÀRIA

  • 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

    26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

  • La 25a Mitja al seu pas per Montmeló

    La 25a Mitja al seu pas per Montmeló

22/3/2019

La solidaritat marca la nostra Mitja: Des de fa 13 anys, la Mitja i Henkel col·laboren amb diferents entitats i organitzacions amb donacions solidàries.

 

Com a novetat d’aquesta edició es concentren les donacions en un únic projecte solidari en col·laboració amb Creu Roja. Així, Henkel donarà mig euro per cada inscrit de la Mitja i la Cursa dels 6km, que es sumarà a tota la recaptació de la Mini i es destinarà a un projecte d’integració socio-laboral per a col·lectius en risc dels municipis implicats en la Mitja.

 

A més, aquesta 26a. Edició, es faran aportacions a Càritas a través de les fotos al MovimientoPiu del dia de la Mitja i, com sempre, tots els beneficis de les curses es destinen al manteniment del Club i l’escola d’Atletisme de Montornès.

 

L’esport com a eina d’integració social

El Club Atletisme Montornès, principal organitzador de la Mitja, col·labora des de fa anys amb els serveis socials per la integració social de joves. En aquesta línia de col·laboració i compromís social, que fa de l’esport una eina d’integració, aquest any s’ha engegat un programa conjunt amb diversos departaments de la Generalitat per tal que joves immigrats que viuen en centres de la Generalitat practiquin esport de base i es creïn xarxes de suport que facilitin la seva integració, fomentin hàbits saludables i ajudin a desfer prejudicis sobre el col·lectiu. Una trentena de joves procedents del Vallès, Maresme i Osona, s’entrenen a les instal·lacions del Club d’Atletisme Montornès i alguns d’ells participaran a les curses de la Mitja d’enguany.

 

La reinserció de presos amb la pràctica de l’esport és una de les eines que es treballa en el Centre Penitenciari Quatre Camins de La Roca del Vallès. Des de fa ja unes quantes edicions, gairebé des de les primeres, un grup d’interns fan la Mitja Montornès, juntament amb els seus monitors. Aquestes activitats són considerades com a eines bàsiques per la reinserció pels tècnics i suposen una mostra més del compromís de la Mitja amb el territori.Data de modificació: 22/03/2019 10:08:59