Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:01  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

SE CELEBRA PER PRIMERA VEGADA EL DIA DE LA POLICIA LOCAL DE MONTMELÓ

  • Se celebra per primera vegada el Dia de la Policia Local de Montmeló

    Se celebra per primera vegada el Dia de la Policia Local de Montmeló

  • Foto de grup del Dia de la Policia Local de Montmeló

    Foto de grup del Dia de la Policia Local de Montmeló

18/3/2019

Dissabte 16 de març s'ha celebrat el Dia de la Policia Local de Montmeló. Amb aquest acte l'Ajuntament ha reconegut a aquells agents de la Policia Local que fan més del que els hi està encarregat; policies que han destacat en el desenvolupament de les seves tasques; policies que, a més, duen a terme una tasca educativa entre la infància i la joventut del municipi.

 

La celebració ha començat amb la projecció d'un vídeo que reflecteix el dia a dia de qualsevol agent de la policia local: com és, com actua i com sent.

 

També s'ha reconegut la tasca de dues persones, veïnes del municipi, que amb la seva ràpida actuació i la seva determinació en realitzar maniobres de reanimació, van salvar la vida d'un altre montmeloní, que va ser l'encarregat de lliurar el guardó.

 

D'altra banda, hi ha hagut reconeixements a entitats, com és el cas de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, que amb la seva col·laboració altruista fan més fàcil la tasca dels agents. I per l'Associació Espanyola contra el Càncer, entitat amb la qual la Policia Local col·labora cada any, en l'organització d'una diada lúdic festiva per als malalts i per a les seves famílies en el Circuit de Montmeló.

 

Per acabar la jornada, també ha tingut un especial reconeixement l'antic cap de la Policia Local, pels seus més de 30 anys al davant d'aquest cos policial. L'acte ha servit també per retre un petit homenatge a les famílies dels agents de les policies locals.Data de modificació: 21/03/2019 18:52:04