Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:11  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

NOVA ZONA TARONJA AL CARRER DEL SANT CRIST

  • Nova Zona Taronja al carrer del Sant Crist

    Nova Zona Taronja al carrer del Sant Crist

15/3/2019

A principis del mes de març s'ha ampliat la zona reservada per a estacionament a residents, la zona taronja, en el carrer del Sant Crist. Aquest carrer havia vist augmentat el seu volum d'estacionaments per la influència de l'estació de rodalies de Renfe.

 

L'Ajuntament de Montmeló té establertes dues zones diferents d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic, les quals tenen objectius diferents: zona blava i zona taronja.

 

L'aparcament de la Zona Taronja, és d’aparcament limitat de dilluns a divendres per a residents autoritzats de 8 h a 20 h. L'autorització es fa mitjançant un adhesiu que es recull a les oficines de la Policia Local i és per a tots els vehicles que liquidin l'impost de circulació al municipi.

 

Les persones que no disposin del distintiu taronja, podran estacionar en zona taronja durant un termini màxim de 90 minuts però hauran de col·locar un disc horari en el quadre de comandament i en una zona fàcilment visible des de l'exterior.

 

La Zona blava ha estat pensada per facilitar la rotació dels vehicles estacionats en àrees amb una important activitat comercial, així com l'estacionament dels veïns i veïnes de Montmeló fora de l'horari fixat per a la zona blava i els dies festius. L'estacionament de vehicles a les zones senyalitzades com a zona blava estarà limitat a un temps màxim de 90 minuts.

 

El Ple de finals de mes, vol aprovar el reglament regulador del servei d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic del municipi de Montmeló i s'editaran uns nous adhesius amb la matrícula del vehicle que seran enviats per correu postal a cada domicili.Data de modificació: 22/03/2019 09:13:46