Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:48  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

TOT PREPARAT PER DONAR LA SORTIDA A LA 26a MITJA, AQUEST DIUMENGE 24

  • La 25a Mitja al seu pas per Montmeló

    La 25a Mitja al seu pas per Montmeló

  • La 25a Mitja al seu pas per Montmeló

    La 25a Mitja al seu pas per Montmeló

20/3/2019

Torna la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, en aquesta ocasió serà l'edició 26.

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca és, potser, l’esdeveniment esportiu més important i participatiu que acullen aquestes poblacions.

 

El recorregut passa pels centres dels quatre municipis i recorre els espais visuals que caracteritzen aquesta zona del Baix Vallès: centres urbans, industria i natura. La divisòria entre la Vall del Mogent i la Serralada Litoral, per on transcorre la Mitja, serveix d’aparador on els veïns i veïnes dels nostres municipis i els acompanyants dels corredors trobaran punts d’animació per fer encara més visible la festa que suposa aquesta cursa. Des dels gegants de Montornès a la sortida, PereAntons amb el vermut musical, entitats amb punts musicals... faran més amens els 21,97 km. de la Mitja.

 

Compromís amb el medi ambient

Un dels objectius de la Mitja és minimitzar els impactes ambientals que pugui comportar la cursa. Amb aquesta finalitzat d’avançar en les bones pràctiques, aquest any es preveu el reciclatge de les ampolles dels avituallament a partir de les iniciatives que ja portava a terme la Diputació de Barcelona, a les que s’afegirà la iniciativa de Coca-Cola «esport amb bon ambient» , que posarà a disposició dels atletes punts de recollida d’ampolles a cadascun dels avituallaments de la cursa i a la zona d’arribada, animant als participants a apropar-se i deixar la seva ampolla.

 

La Mitja també posa a disposició dels atletes i acompanyants punts de reciclatge de paper, vidre i matèria orgànica a la zona d’arribada i pavelló d’esports.Data de modificació: 21/03/2019 15:28:39