Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:18  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'AJUNTAMENT MUNTA UNA EXPOSICIÓ SOBRE ELS RISCOS DE LES DROGUES I COM PREVENIR EL CONSUM

  • Exposició "Controles?"

    Exposició "Controles?"

  • Exposició "Controles?"

    Exposició "Controles?"

22/3/2019

Sota el nom de "Controles?", al vestíbul de l'Ajuntament, tocant la Sala de la Concòrdia, es podrà veure del 22 de març al 8 d'abril, una exposició sobre els riscos del consum de drogues.

 

L'exposició està concebuda com una eina educativa que vol promoure la reflexió crítica al voltant del consum de drogues, fent servir la interacció i les noves tecnologies.

 

"Controles?" promou actituds responsables entre els joves treballant sobre els factors de protecció i prevenció del consum de drogues. També reflexiona sobre l'estil educatiu dels pares i mares per prevenir les conductes de risc dels fills i filles.

 

Està adreçada especialment als adolescents, als joves i a les seves famílies, mitjançant tres espais diferencials: per adolescents entre 12 i 15 anys, per joves a partir de 16 anys i per adults (pares, mares i professionals).

 

"Controles?" és un treball elaborat per l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i romandrà exposada al vestíbul de l'Ajuntament de Montmeló dues setmanes, entre els dies 22 de març i 8 d'abril, en horari d'obertura al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 18.30 hores.Data de modificació: 25/03/2019 14:02:26