Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:38  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

CIJ ESPLAIA'T OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS DE PRIMAVERA

  • Activitats de primavera del CIJ Esplaia't

    Activitats de primavera del CIJ Esplaia't

19/3/2019

Els infants i joves de Montmeló podran triar entre diferents activitats de lleure durant la setmana de vacances escolars de primavera, entre el 14 i el 17 d'abril.

CIJ Esplaia't Montmeló s'encarregarà un any més d'organitzar diferents activitats pels infants i joves, durant el període de vacances de Setmana Santa.

En concret l'oferta de lleure té tres opcions: un casal de primavera al centre cultural La Torreta pels infants de primària; una sortida de dos dies a Cabrera de Mar pels infants de primer i segon d'ESO; i una ruta jove de quatre dies per Núria pels joves de tercer d'ESO a primer de batxillerat.

Les inscripcions per a qualsevol de les tres activitats es realitzen a la Casa d'Entitats de La Torreta, els dimarts de 19 a 20.30 hores i els divendres de 18 a 19.30 hores. El període d'inscripcions es tanca el dia 9 de març.

Les persones interessades en els preus i altres dades específiques de cadascuna de les activitats poden també realitzar les consultes via mail: cij.esplaiat@gmail.comData de modificació: 21/03/2019 13:03:15