Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:17  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

ENDERROC DE LA NAU DE LA BRIGADA, SITUADA AL CARRER PRIMER DE MAIG

  • Nau de la brigada, del carrer Primer de maig

    Nau de la brigada, del carrer Primer de maig

19/3/2019

Dimecres 20 de març s’inicien les obres de demolició de l’actual nau de la brigada municipal d’obres i manteniment, situada en el carrer Primer de Maig.

 

Les obres estan promogudes per l’empresa Llar Unió i s’executen en compliment del conveni signat entre la empresa i l’Ajuntament per a possibilitar en aquest terreny la construcció d’una promoció de 39 habitatges de protecció oficial.

La nau ocupa el terreny on s’han de construir els habitatges i s’ha de fer la nova urbanització de la plaça pública que els envolta d’acord les previsions del POUM i el Pla de Millora.

 

Es preveu que les obres d’enderroc es facin en el termini d’un mes i a continuació s’iniciaran els treballs de la construcció de la nova edificació de 39 habitatges de protecció oficial.

 

Ja fa uns dies s’han iniciat les obres de construcció de la nova nau de la brigada en l’edificació situada al carrer Font del Créixens que s’estan executant per la empresa Eutocatalana i estan finançades pel conveni signat amb la empresa Llar Unió. Es preveu la seva finalització i posta en servei en un termini de dos mesos.Data de modificació: 20/03/2019 15:43:34