Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:30  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CONSORCI BESÒS-TORDERA PARTICIPARÀ EN EL III CONGRÈS DE L'AIGUA A CATALUNYA

  • III Congrès de l'Aigua a Catalunya

    III Congrès de l'Aigua a Catalunya

15/3/2019

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua (ACAA) celebrarà el III Congrés de l’Aigua a Catalunya, dedicat a Evolució dels usos: reutilització, economia circular i noves tecnologies, els pròxims 20 i 21 de març a l’Auditori Cosmocaixa (Barcelona).

 

 

Albert Camps, vicepresident i responsable d’Aigües Regenerades del Consorci, i regidor de l’Ajuntament de Granollers, tractarà sobre “Present i futur de la reutilització en les activitats urbanes”. La seva intervenció tindrà lloc dijous, 21 de març, a les 9.30 hores al Plenari.

 

Pere Aguiló, director d’Operacions del Consorci, prendrà part aquest mateix dia, a partir de les 12 hores, i també dins el programa Plenari, amb una ponència que servirà per presentar el “Pla Director d’Aigües Regenerades del Consorci Besòs Tordera”.

 

Per la seva banda, Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial, exposarà aquest mateix dia, a les 13 hores, a la Sala Beta, com ha estat “La recuperació de la conca del riu Besòs”.

 

Aquest Congrés de l’Aigua a Catalunya, de caràcter biennal i que se celebra al voltant del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març), es presenta com un debat obert i plural, amb una visió àmplia dels problemes que poden afectar el sector des de diferents àmbits i perspectives.Data de modificació: 20/03/2019 15:09:58