Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:53  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA POESIA I NOVA EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT LLINGÜÍSTIC

  • Dia Mundial de la Poesia 2019

    Dia Mundial de la Poesia 2019

18/3/2019

La biblioteca La Grua i l'Oficina de Català organitzen un any més el Dia Mundial de la Poesia en què conviden els usuaris d'ambdues entitats per fer la lectura de poemes en tantes llengües com coneguin els diferents assistents a l'acte.

 

En primer lloc es llegeix en català el poema de l'autor escollit enguany d'acord amb la Institució de les Lletres Catalanes. En aquesta ocasió la persona triada ha estat Rosa Fabregat, una escriptora de Cervera de gran trajectòria intel·lectual, reconeguda amb la creu de Sant Jordi al 2017 i doctora en farmàcia. 

 

A continuació es busquen diferents voluntaris per llegir el mateix poema en altres llengües. Tot seguit, qui vulgui pot agafar el micròfon i llegir algun altre poema que li agradi, conegui o hagi creat.

 

L'acte acaba amb la presentació de la nova edició del Voluntariat renovant parelles lingüístiques o presentant-ne de noves. En aquesta ocasió, l'acte tindrà lloc el 21 de març, el dia assignat per la UNESCO des que el 1999 decidí declarar una jornada a la poesia a nivell mundial. A Montmeló se celebrarà a la biblioteca La Grua a les vuit del vespre.Data de modificació: 20/03/2019 14:54:17