Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:02  |  17/02/2020

Data i hora oficial

El temps

JORNADES DE PORTES OBERTES ALS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS DE MONTMELÓ

  • Jornades de portes obertes als centres educatius públics

    Jornades de portes obertes als centres educatius públics

11/3/2019

Montmeló és una bona opció per realitzar els estudis. Actualment compta amb dos centres de primària, un institut de Secundària i una llar d'infants. Durant aquest mes de març els quatre centres públics del municipi estan realitzant les jornades de portes obertes per informar a les famílies que vulguin inscriure els seus infants i joves pel curs 2019-2020.

 

El proppassat 22 de febrer es va dur a terme l’acte de presentació del curs 2019/2020 a les famílies amb infants que iniciaran P3 al setembre.  A l'acte, en el qual van participar tots els centres i AMPES del municipi, es va posar de manifest la cohesió i el treball transversal que realitza tota la comunitat educativa.

 

Montmeló es caracteritza per disposar només d'oferta escolar pública, amb dos centres de primària i un institut. L'educació pública és democràtica, les famílies hi tenen un paper rellevant i és compensadora de desigualtats.

 

A més a més, comptem amb uns centres educatius molt implicats en projectes que van més enllà del dia a dia de l'escola: projectes mediambientals, de patrimoni històric (visites a Mons Observans, tallers...), culturals (espectacles artístics i teatrals a la Sala Polivalent o visites a la Biblioteca), de cultura emprenedora, de promoció de la salut i prevenció de l'assetjament, etc.

 

Per últim i no menys important, triar l'escola del poble fomenta la relació dels infants dins i fora del centre, així com el sentiment de pertinença i arrelament al municipi.

 

Des de la regidoria d'Educació s'anima a les famílies a què facin una aposta per les escoles del poble, amb la certesa de què totes són una bona opció, tenint en compte que cada centre té la seva línia pedagògica i característiques que el defineixen.

 

Durant el mes de març s'estan realitzant les jornades de portes obertes als diferents centres educatius del municipi i les preinscripcions es duran a terme del 29 de març al 9 d'abril de 2019 al centre triat en primera opció.

 

 

JORNADES DE PORTES OBERTES

  • Dimecres 5 març - 17.30 h: INS MONTMELÓ
  • Divendres 15 març - 15.30 h: ESCOLA SANT JORDI
  • Dissabte 23 març - 10.30 H: ESCOLA PAU CASALS
  • Dissabte 30 març - 10.30 h: ESCOLA BRESSOL LA FIRTETA


Data de modificació: 15/03/2019 11:10:34