Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:18  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

LA PEGATINA TORNA A MONTMELÓ

10/3/2019

El reconegut grup "La Pegatina" han triat per segón any consecutiu la Sala Polivalent de Montmeló com lloc per a realitzar un stage intensiu, per tal de preparar i ultimar els detalls de la nova gira que que porta per nom "La fiesta más grande Tour".

 

Abans de marxar de gira, el grup de Montcada farà un concert-assaig d'aquest nou espectacle que de ben segur omplirà i passarà en peus la Sala Polivalent.

L'espectacle tindrà lloc aquest pròxim divendres a les 19 hores. Recordem que encara teniu temps de comprar les vostres entrades en el centre cultural la Torreta, de 16 a 20 hores. El preu de les entrades és de 5€ i de 3€ per a les persones empadronades a Montmeló.

 

La Pegatina

A hores d'ara són pocs els que encara es pregunten què és La Pegatina. I no ens referim en l'àmbit català ni espanyol sinó europeu i mundial. El fenomen ha traspassat fronteres i es compten en centenars de milers els seguidors del grup. Tota aquesta onada de públic ha arribat gràcies al treball, l'honestedat, la frescor i la sinceritat que desprenen cada un dels membres de la banda, que sempre han procurat cuidar al màxim el públic i la gent que els ha anat ajudant durant aquests anys.

 

Encara que l'aventura del grup té els seus inicis el 2003, no és fins a 2006 que no s'oficialitza el nom de La Pegatina, ja que anteriorment es mostraven al món com Pegatina Sound System. Fusionen la rumba urbana amb la merenga, la cúmbia, l'ska, la música disc o la ranxera i han col·laborat amb artistes de la talla de Manu Chao, Amparo Sánchez o Joan Garriga (Dusminguet).Data de modificació: 14/03/2019 15:02:27