Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:20  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT RECULL 1100 KG D’ALIMENTS DESPRÉS DELS F1 TEST DAYS

  • El Circuit recull 1100 kg d’aliments després dels F1 Test Days

    El Circuit recull 1100 kg d’aliments després dels F1 Test Days

6/3/2019

La iniciativa s’emmarca dins de la campanya ‘No food waste’, contra el malbaratament d’aliments. Tot el que s’ha recaptat, ha estat entregat al menjador social El Xiprer.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya ha recollit més de 1000 quilos d’aliments durant els F1 Test Days i els ha donat a El Xiprer, una fundació que funciona com a banc d’aliments i que també acull les persones més desfavorides. Aquesta iniciativa pretén seguir amb la campanya ‘No Food Waste’ del traçat català, la qual lluita per evitar el malbaratament d’aliments.

 

Amb vuit dies d’activitat a pista, els equips del FIA Formula One Championship han estat instal·lats al pàdoc del Circuit durant més de dues setmanes. Cadascun d’ells ha generat un volum elevat d’aliments no consumits i productes sobrants. El traçat català ha tornat a donar destí a aquests aliments que normalment són malbaratats per no haver estat consumits en finalitzar un esdeveniment: verdura, fruita, carn i peix congelats, pasta, begudes, etc.

 

Tots els equips han participat en la iniciativa, així com Pirelli, el subministrador de pneumàtics del campionat, i la mateixa Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). La suma de totes aquestes forces conflueix en una donació d’aliments de gran volum que, any rere any, va en augment.

 

Des de l’any 2016, el Circuit treballa per donar continuïtat a accions com aquesta durant tot l’any. Per aquest motiu es va crear ‘No Food Waste’, la campanya contra el malbaratament d’aliments que es duu a terme durant el Gran Premio de España de Fórmula i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP. És una altra manera de reduir l’impacte mediambiental dels esdeveniments que tenen lloc al Circuit, una entitat que disposa del certificat ISO 14001 des de l’any 2008 i que és pionera en matèria de sostenibilitat. Data de modificació: 07/03/2019 17:46:42