Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:44  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

FES-TE EL CARNET DE LA BIBLIOTECA

  • Fes-te el carnet de la biblioteca online

    Fes-te el carnet de la biblioteca online

3/3/2019

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l'àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.).

 

El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans. Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya. El carnet és personal i instransferible. L'ús del carnet suposa l'acceptació de la Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats.

 

Podeu sol·licitar el carnet de dues maneres:

  • adreçant-vos personalment a la vostra biblioteca més propera, o bé
  • omplint aquest formulari amb les vostres dades i triar la biblioteca on desitgeu recollir el carnet imprès.

 

El carnet s'ha de recollir personalment a la biblioteca triada a partir de l'endemà de la sol·licitud. Haureu de presentar algun d'aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat. En el cas dels menors de 14 anys consulteu els requisits per sol·licitar el carnet

 Data de modificació: 07/03/2019 17:29:33