Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:07  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

REUNIÓ DE COORDINACIÓ PER ESTABLIR UN PLA D'ACCIÓ DE SEGURETAT A MONTMELÓ

  • Policia Local de Montmeló

    Policia Local de Montmeló

5/3/2019

Dimecres 27 de febrer de 2019 es van produir una sèrie d'incidents al municipi de Montmeló que van tenir continuïtat els dos dies següents; aquests incidents afectaven veïns i veïnes del municipi i d'altres poblacions veïnes, entre ells alguns menors d'edat.

 

Respecte a aquests fets i a les informacions que han aparegut a xarxes socials, l'Ajuntament de Montmeló, representat per tots els grups polítics que formen part del plenari volem transmetre a la població el següent comunicat:

 

Volem informar els nostres veïns i veïnes que des del primer moment els cossos de seguretat que donen protecció a la població, Policia Local i Mossos d'Esquadra, han atès, atenen i atendran els diferents requeriments i han restablert la tranquil·litat, la pau social i l'ordre públic al nostre poble.

 

Avui dia 5 de març de 2019, com a conseqüència dels fets ocorreguts s'ha celebrat una reunió de coordinació, convocada per l'Alcalde, amb presència de tots els cossos de seguretat implicats, serveis socials de l'Ajuntament i els representants de tots els grups polítics amb presència al plenari del municipi per analitzar en detall la situació i per establir un pla d'acció que es desenvoluparà durant els dies vinents i setmanes.

 

Tots els partits polítics de Montmeló estem units en la defensa de la llei i dels drets de la ciutadania de Montmeló per mantenir una convivència tranquil·la i pacífica. Per això s'han realitzat les gestions oportunes per tal d'incrementar la presència policial i s'han donat instruccions per a actuar contundentment contra qualsevol acte violent o incívic que pugui pertorbar la convivència i la pau al nostre poble.

 

Volem transmetre a la nostra ciutadania que resti tranquil·la i que en cap cas està en perill ni qüestionada la pacífica convivència a Montmeló així com la seguretat de tots i cadascun dels veïns i veïnes del municipi. Dins del marc de la llei, els cossos de seguretat actuen i actuaran per vetllar per la seguretat de tots i per portar a bon terme les actuacions iniciades, que són diverses i en diversos fronts.

 

També demanem a qualsevol veí i veïna de Montmeló que, en cas de necessitat, no tingui cap dubte en trucar a la Policia Local de Montmeló al telèfon 93 5720300 o als Mossos d'Esquadra al telèfon 112.

 

Montmeló és poble de pau i convivència, i és responsabilitat de tots que ho continuï sent i que se'ns reconegui arreu per ser-ho.Data de modificació: 05/03/2019 19:22:31