Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:54  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'AJUNTAMENT OBTÉ EL SEGELL INFOPARTICIPA 2018 A LA QUALITAT I TRANSPARÈNCIA DE LA COMUNICACIÓ

  • Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació

    Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació

28/2/2019

L'Ajuntament de Montmeló ha obtingut el Segell Infoparticipa 2018, el màxim reconeixement a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

Aquest reconeixement s'atorga anualment pel Consell Certificador d'Infoparticipa, presidit per la doctora Victoria Camps, catedràtica d'Ètica de la UAB. El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d'haver desenvolupat i validat l'any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

 

Aquest és el 6è any que es realitza aquesta avaluació per part del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB. En aquesta ocasió Montmeló ha obtingut la nota més alta d'aquests anys, amb un 90,38%. Dels 947 municipis avaluats, 98 ajuntaments han obtingut el distintiu màxim i 4 tenen una menció. També han obtingut segell 4 Consells Comarcals i 3 de les quatre Diputacions.

 

Aquest distintiu és una garantia que l'Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal i des del departament s'aposta per una continuïtat en aquesta línia de treball.

 

El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dia 13 de març al Saló d’actes del Rectorat de la UAB.Data de modificació: 14/03/2019 13:55:18