Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:01  |  06/12/2021

Data i hora oficial

El temps

PARTICIPA AL PROPER PLENARI DEL CONSELL DE POBLE, T’ESPEREM DIMECRES 13 DE MARÇ

  • Borsa de participació ciutadana de Montmeló

    Borsa de participació ciutadana de Montmeló

2/3/2019

Dimecres 13 de març a les 20 hores a la Sala de la Concòrdia se celebrarà el primer plenari del Consell de Poble d’enguany.

 

La participació ciutadana és l’element clau que possibilita a la ciutadania contribuir en decisions d’interès col·lectiu. El Plenari del Consell de Poble és l’òrgan de màxima representació i participació. Per aquest motiu, us convidem a participar el proper dimecres 13 de març a les 20h a la Sala de la Concòrdia, esperant les vostres aportacions i/o propostes per als propers processos participatius que es faran al municipi.

 

Es tractaran les següents qüestions incloses a l'ordre del dia:

  • 1.- Valoració final del procés participatiu de la remodelació del Sant Crist i la Plaça de la Constitució. Volem saber si el procediment us va semblar correcte, si canviaríeu coses, si trobeu aspectes a millorar o si us sembla que va funcionar. Podeu trobar la memòria del procés que es va dur a terme aquí.
  • 2.- Validació del procediment de pressupostos participatius. Com a segon punt, volem compartir el procediment que tenim pensat pels Pressupostos Participatius d’enguany i validar-lo si s’escau. Aquest any volem incorporar una línia de debat que permeti a la ciutadania compartir concepcions sobre les modificacions en els espais i conèixer l’acceptació ciutadana de cada projecte. És per això que per finalitzar es farà una petita mostra de la Plataforma DECIDIM, amb la que enguany treballarem de forma virtual tot el procés de Pressupostos Participatius.
  • 3.- Torn obert de paraules

 

Si teniu alguna altra qüestió o proposta obrim el torn per tal que les persones assistents pugueu dir la vostra. No t’ho pensis i participa! Decidim col·lectivament què i com volem fer les coses.   

 

  Data de modificació: 04/03/2019 18:58:36