Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:29  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

ELEUTERIO FERRER, AVI CENTENARI DE MONTMELÓ

  • Eleuterio Ferres, avi centenari de Montmeló

    Eleuterio Ferres, avi centenari de Montmeló

25/2/2019

Dimecres 20 de febrer el senyor Eleuterio Ferrer va complir 100 anys. Divendres va rebre la visita de l'alcalde que li va regalar, en nom de l'Ajuntament, un pastís amb l'escut del municipi i el llibre "115 anys d'imatges de Montmeló".

 

A la visita hi va assitir també Vallès Visió que van entrevistar-lo i també van recollir paraules de la seva filla Ana. Eleuterio va parlar de manera distendida amb familiars, autoritats i amb Vallès Visió durant una bona estona.

 

L’Eleuterio Ferrer té 100 anys i durant bona part de la seva vida ha viscut a Cuenca treballant d’agricultor. Durant un temps va viure a cavall entre Cuenca i Montmeló, on es va instal.lar la seva filla des que es va casar, fa 50 anys. Per motius de salut, es va acabar traslladant a Montmeló on avui ha pogut celebrar els seus 100 anys. L’Eleuterio recorda com va viure la guerra civil amb 17 anys. Hi va haver moments que el van marcar, com per exemple quan el van fer presoner en tres ocasions i els problemes que va tenir per aconseguir aliments.

 Data de modificació: 28/02/2019 19:03:49