Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:53  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

RESUM I RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 26 DE FEBRER DE 2019

  • Ple del 26 de febrer de 2019

    Ple del 26 de febrer de 2019

27/2/2019

Tres dels sis punts de l'ordre del dia del Ple Ordinari del mes de febrer, a més del punt relatiu a l'aprovació de les actes dels plens anteriors, van ser aprovats per unanimitat per part de totes les forces polítiques.

 

Aquests tres punts són l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Municipal reguladora del Mercat Setmanal,  la moció, presentada per tots els grups que conformen el Ple, en suport al Manifest “Eurovelo 8 pel Vallès Oriental” i la moció, presentada pel grup CM-E, en que es demanava el desbloqueig immediat del vaixell d'Open Arms al Port de Barcelona.

 

Les altres tres mocions presentades al Ple, dues  van ser aprovades amb el vots favorables de PSC-CP i CM-E, i l'abstenció d'ERC-AM, (Moció per a garantir el servei de pediatria als Centres d'Atenció primària i moció per a garantir la continuïtat dels Centres Especials de Treball a Catalunya, ambdues presentades per tots els grups) i la tercera ( Moció per a la defensa de la convivència, les llibertats i la democràcia) , presentada pel grup PSC-CP,va ser aprovada amb el vots favorables de PSC-CP i l'abstenció de CM-E i ERC-AM.

 


 

Resolucions del Ple ordinari del 26 de febrer de 2019

  • 1. APROVACIÓ DELS ESBORRANYS DE LES ACTES SEGÜENTS: SESSIÓ ORDINÀRIA 29 DE GENER DE 2019 - SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA 14 DE FEBRER DE 2019. No es vota
  • 2. APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DEL MERCAT SETMANAL DE MONTMELÓ. Aprovat per unanimitat
  • 3. MOCIÓ DE L’AJUNTAMENT DE MONTMELÓ EN SUPORT AL MANIFEST “EUROVELO 8 PEL VALLÈS ORIENTAL”. Aprovat per unanimitat
  • 4. MOCIÓ PER A GARANTIR EL SERVEI DE PEDIATRIA ALS CENTRES D’ATENCIÓ PRIMÀRIA. Aprovat per 12 vots a favor (PSC i CM-E) i 1 abstenció (ERC)
  • 5. MOCIÓ PER GARANTIR LA CONTINUÏTAT DELS CENTRES ESPECIALS DE TREBALL A CATALUNYA. Aprovat per 12 vots a favor (PSC i CM-E) i 1 abstenció (ERC)
  • 6. MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP SOCIALISTA PER LA DEFENSA DE LA CONVIVÈNCIA, LES LLIBERTATS I LA DEMOCRÀCIA. Aprovat per 6 vots a favor (PSC) i 7 abstencions (CM-E i ERC)

 


 

Ple ordinari del 26 de febrer de 2019 a VimeoData de modificació: 01/04/2019 09:08:27