Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:37  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

FEM POBLE, TRIA ESCOLA

  • Pla Educatiu de Poble

    Pla Educatiu de Poble

24/2/2019

El passat divendres 22 de febrer, es va dur a terme l’acte conjunt de les escoles del municipi dirigit a les famílies amb infants que han de començar P3 el proper curs.

 

A l’acte hi va haver representació de les direccions de les dues escoles de primària i de l’Institut, així com de totes les AMPES del municipi, l’Alcalde, la regidora d’Educació i la tècnica d’Educació.

 

Amb aquest acte, es va pretendre donar a conèixer les escoles del municipi, els projectes educatius en els què hi participen i donar eines a les famílies a l’hora de triar a quina escola volen portar a la canalla.

 

Des de les direccions i les AMPES dels centres es va transmetre el missatge, d’una banda, de que qualsevol de les dues escoles són una bona opció per a l’escolarització dels infants i es va posar en relleu la importància i el valor de triar una escola del municipi.

 

D’altra banda, el fet de trobar-hi representada a tota la comunitat educativa en un acte com aquest, denota el grau d’implicació i l’accessibilitat de tots els agents, fets que van destacar positivament tant la regidora com la tècnica d’Educació.Data de modificació: 28/02/2019 18:52:02