Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:40  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’ALCALDE DE MONTMELÓ ES REUNEIX AMB EL CONSELLER DE TERRITORI I 5 ALCALDES DE LA COMARCA

  • L’alcalde de Montmeló es reuneix amb el Conseller de Territori i 5 alcaldes de la Comarca

    L’alcalde de Montmeló es reuneix amb el Conseller de Territori i 5 alcaldes de la Comarca

19/2/2019

El passat dia 31 de gener, l'alcalde de Montmeló Pere Rodríguez, juntament amb 5 alcaldes de municipis de l'àmbit de la C17 es van reunir amb el Conseller de Territori, el Sr. Damià Calvet, per conèixer de primera mà l'estat dels projectes d'ampliació de la C17.

 

TEXT - El projecte, valorat en uns 40 M€, inclou l'ampliació d'aquesta carretera en el tram comprès entre Lliçà d'Amunt i Mollet del Vallès amb una sèrie d'actuacions que han d'ajudar a millorar el flux de vehicles rodats així com una millora en les connexions amb les vies ràpides.

 

Aquesta actuació ha de substituir el projecte recollit en el Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya 2006-2026, valorat en uns 300 M€, i que incloïa el desdoblament d'aquesta via passant per terrenys del nostre municipi, amb les consegüents afectacions en ocupació de terrenys i d'empitjorament de les condicions ambientals del nostre entorn, al qual el nostre municipi es va oposar de forma clara.

 

En la millora d'aquesta infraestructura, s'ha inclòs l'avantprojecte de connexió del nostre municipi a les vies ràpides C17, C33 i AP7, a través d'enllaços situats en el municipi veí de Parets del Vallès i que ha de culminar en la redacció del projecte executiu aquest mateix any i el compromís de la licitació de les obres l'any 2020.Data de modificació: 21/02/2019 19:54:44