Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:37  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

UN ANY DE MARXA NÒRDICA A MONTMELÓ

  • Marxa nòrdica

    Marxa nòrdica

18/2/2019

El mes de març de 2018 s’organitzava la primera Marxa Nòrdica a Montmeló amb un recorregut de gairebé de cinc kilòmetres. Després d’un any, l’activitat ha anat creixent i ha guanyat més adeptes. La primera edició va comptar amb 40 participants i la darrera que es va fer el mes de gener, van ser 60 persones les que van participar-hi.

 

L’objectiu d’aquesta activitat és el foment d’una vida més saludable i la iniciació en aquesta tècnica tan senzilla. Per això, abans de prendre cada sortida, es fa una breu explicació de la tècnica i posicionament del cos per a realitzar correctament aquesta disciplina que combina el trekking amb moviments simètrics, rítmics i dinàmics, amb l'ajut dels braços sobre els bastons.

 

La propera edició prevista per dissabte 23 de febrer comptarà amb l’especialista Joan Mateu que farà una breu classe formativa abans de començar a caminar. L'activitat començarà amb una classe pràctica de l'especialista Joan Mateu a les 9 hores, als jardins de la Torreta. D'allí, es sortirà cap a la zona del riu, per fer un recorregut circular en direcció de la Font de Santa Caterina, Montornès i de tornada a Montmeló. En total, uns 7 km aproximadament.

 

Joan Mateu forma part de l’associació sense ànim de lucre RunWomanRun que es presentarà a la Sala de la Concòrdia, divendres abans, dia 22 de febrer a les 19.30 h, junt amb l'app TwinAppRunning. Aquesta associació té com a finalitats el foment de pràctiques esportives com la Marxa Nòrdica, el Camí Córrer i la iniciació al córrer i aprofitar els beneficis de tota mena, com les millores en problemes d’asma, la fibromiàlgia, la psiconeuroimmunologia, el retardament de l’osteoporosi, l’augment de la mobilitat articular i millores posturals que acaben incidint de manera notable en la qualitat de vida.

 

El fet de ser una activitat física compartida i a l’aire lliure, a més d’un estil de vida saludable ens facilita la interacció personal amb altres persones i un augment i reforçament de l’autoestima personal.Data de modificació: 20/02/2019 20:43:31