Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:47  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

L'ALCALDE PARLA DEL MANDAT 2015-2019 I DEL FUTUR DE MONTMELÓ A VALLÈS VISIÓ

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

12/2/2019

Montmeló oferirà una Formació Professional en química que serà una referència a la comarca, segons manifestacions de l'alcalde Pere Rodríguez al programa 'L'entrevista que ha emès Vallès Visió aquest dimarts.


L'Ajuntament de Montmeló manté converses amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat per acollir un centre de Formació Professional on s'oferiran estudis relacionats amb el sector de la química.

 

Aquest nou centre es podria concretar durant el pròxim mes i seria un referent a la comarca. El Departament valora les comunicacions que té el municipi, ja sigui en tren com per carretera. També s'ha tingut en compte el gran nombre d'empreses químiques que hi ha entorn de Montmeló. Algunes d'elles, d'àmbit internacional, que busquen a professionals qualificats. Els estudis que es contemplen també tindrien un vessant dual, amb la possibilitat de fer pràctiques en algunes d'aquestes empreses.


Pere Rodríguez també ha explicat a l’espai “L’entrevista amb l’alcalde” que des de l'ajuntament es treballa per fer un cens de gossos a través d'un banc d'ADN dels animals per evitar accions incíviques, com pot ser el fet de deixar els excrements dels gossos a la via pública. El model que se seguirà és el de Parets i es podria portar al ple d'aquest mes de febrer o al març.

 

Dimarts vinent, Vallès Visió oferirà una nova entrevista. Serà el torn de José

Antonio Montero, alcalde de Montornès.

 Data de modificació: 14/02/2019 19:46:11