Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:40  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

VISITA DE L'ALCALDE A QEV TECHNOLOGIES

  • Visita de l'alcalde, Pere Rodríguez i del conseller de treball, Chakir El Homrani, a QEV Technologies

    Visita de l'alcalde, Pere Rodríguez i del conseller de treball, Chakir El Homrani, a QEV Technologies

14/2/2019

El Conseller de Treball d'Afers Socials i Famílies, Charik El Homrani i l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, van visitar el dia 13 de febrer, les instal·lacions de l'empresa QEV Technologies, una enginyeria capdavantera mundial en l'àmbit de la mobilitat elèctrica i actualment en fase de creixement exponencial.

 

En poc més de dos anys l'empresa ha passat de tenir 50 empleats a tenir 90 i d'una facturació de 7 milions d'euros a 12 milions. Actualment QEV Technologies està fent possible l'èxit de l'equip Mahindra Racing a la e-Fórmula.

 

Entre els projectes actuals i de futur QEV Technologies destaca el desenvolupament de kits elèctrics per a dotar els Jeepnys F -microbusos que constitueixen el mitjà de transport més popular de Filipines-, d'unes motoritzacions no contaminants i molts més eficients que les motoritzacions actuals.

 

L'empresa QEV També està desenvolupant una xarxa de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics que pot marcar un punt d'inflexió en aquest camp.Data de modificació: 14/02/2019 17:53:38