Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:17  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

282 PERSONES BENEFICADES AMB UN 20% DE LA TAXA DE RESIDUS, PER ANAR A LA DEIXALLERIA

  • Carnet de la Deixalleria

    Carnet de la Deixalleria

6/2/2019

282 persones usuàries de Montmeló, s'han beneficiat d'una reducció del 20% de la tarifa de la taxa per la recollida, tractament i eliminació d'escombraries municipals, durant l'any 2018.

 

Aquestes persones han fet servir la deixalleria municipal un mínim de 5 vegades i 10 aportacions de residus no contemplats en els contenidors de recollida selectiva al carrer (paper, cartó, vidre i envasos).

 

El servei de la Deixalleria és gratuït i el podeu utilitzar tant com el necessiteu.  Us animem a fer un bon tractament dels residus i, per això, us bonifiquem amb un 20 % de descompte a la taxa d'escombraries.

 

És molt fàcil! Sempre hi han coses per portar: oli de cuina, restes de poda, trastos vells, bombetes i fluorescents, etc.

 

La Deixalleria és un servei gratuït per a tots els ciutadans i ciutadanes de Montmeló i el podeu utilitzar tant com el necessiteu. Recordeu que la targeta digital que es va començar a repartir l'any 2010, no cal renovar-la ja que no caduca i us servirà fins que es faci malbé o es perdi.

Us animem a fer un bon tractament dels residus i en funció del seu ús, rebreu bonificacions sobre la taxa d'escombraries.

Utilitzar-lo és molt fàcil! Sempre hi ha coses per portar: oli de cuina, esprais, piles i bateries, tòners i cartutxos de tinta, medicaments i cosmètics caducats, restes de poda, trastos vells, bombetes i fluorescents, envasos de productes tòxics, terres i runes, etc.

 

Com funciona el Carnet de la Deixalleria?

El carnet digital porta imprès un codi de barres que us identifica com a usuaris. Cada cop que aneu a la Deixalleria us marcaran les tipologies dels diferents residus que porteu a través d'un lector de codis de barres.

 

Què heu de complir per gaudir de la bonificació?

  • Anar un mínim de 5 vegades l'any a la Deixalleria.
  • Fer un mínim de 10 aportacions dels residus que han d'anar a la Deixalleria.

A tothom que compleixi aquests criteris, s'aplicarà directament i sense necessitat de cap més tràmit, la bonificació

 

El carnet es pot tramitar  l'OAC de l'Ajuntament

 

Deixalleria:

  • Passeig del riu Besòs Pol. Ind. Sota el Molí
  • Telèfon: 93 568 40 04


Data de modificació: 11/02/2019 09:29:15