Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:09  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JA PODEU SOL·LICITAR L'IDCAT CERTIFICAT A L'AJUNTAMENT EN HORARI DE TARDES

  • iDCAT

    iDCAT

7/2/2019

Des d’aquest mes de febrer, es pot sol·licitar o bé validar la sol·licitud per a l'obtenció del certificat  idCAT a l'Ajuntament de Montmeló també per les tardes.

 

L'idCAT Certificat és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Permet operar amb diferents administracions i, a més, assegura la integritat de les dades que envieu, així com la seva confidencialitat, ja que està emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya - Consorci AOC.

 

També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web. Sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir les vostres dades.

 

Hi ha dues maneres d'obtenir l'idCAT Certificat:

  • Opció A: A través del web www.idcat.cat, des del punt 1. "Sol·licitud del certificat". En aquesta pàgina trobareu un formulari que us permetrà introduir les dades necessàries per obtenir la identitat digital: nom, cognoms, document acreditatiu d'identitat, adreça electrònica, etc. Un cop introduïdes les dades s'emmagatzema la petició per tal que pugui ser validada per qualsevol de les entitats de registre idCAT, i des d'ara també, l'Ajuntament de Montmeló.
  • Opció B: El ciutadà també té una segona forma d'obtenir el seu idCAT Certificat; personant-se directament a l'OAC de l'Ajuntament.

 

L'horari per sol·licitar el idCAT Certificat tant per validar-lo com per fer tot el tràmit és de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dimarts i dijous de 16h a 18.00 h.Data de modificació: 07/02/2019 13:49:28