Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:21  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

GRAN ÈXIT DE "CELEBRARÉ MI MUERTE" A LA SALA POLIVALENT

  • Estrena a Catalunya de "Celebraré mi Muerte", a la Sala Polivalent de Montmeló

    Estrena a Catalunya de "Celebraré mi Muerte", a la Sala Polivalent de Montmeló

  • Estrena a Catalunya de "Celebraré mi Muerte", a la Sala Polivalent de Montmeló

    Estrena a Catalunya de "Celebraré mi Muerte", a la Sala Polivalent de Montmeló

31/1/2019

Segurament quan Marcos Hourmann va començar la carrera de medicina no es plantejava que uns anys més tard acabaria trepitjant els escenaris.

 

La Sala Polivalent La Torreta de Montmeló va acollir l’estrena de l’obra "Celebraré Mi Muerte", aquest passat dissabte 26; una producció de Jordi Évole, present a la sala,Alberto San Juan.

 

L’obra relata el judici que va patir el doctor Hourman després d’haver practicat l’eutanàsia a una pacient que estava terminal. Un dels valors afegits d’aquest muntatge és que la història no ens l’explica un actor, sinó el mateix doctor que va afrontar el judici.

 

El veredicte del jurat mai va existir, ja que l’acusat i la fiscalia van arribar a un pacte. L’obra, però, vol que sigui el públic qui emeti aquest judici. L’objectiu és fer reflexionar els assistents sobre la possibilitat o no d’escollir la forma i el moment de la nostra mort.

 

Al llarg de la funció, l’acusat explica tots els detalls que envolten aquella decisió.Hourmann comparteix amb els assistents tot el procés que va seguir aquell 28 de març de 2005, quan va injectar clorur de Potassi a la vena d’una pacient de més de 80 anys que estava ofegant-se sense remei.

 

Cal destacar que aquesta era la tercera representació de "Celebraré MI MUERTE" i la primera a Catalunya. Els productors i realitzadors de l'obra es van mostrar molt satisfets per l'acollida de públic i l'organització de tot l'espectacle. L'obra es va dur a terme a l'escenari de la sala, on públic i actor podien arribar a tocar-se. Un total de 130 expectador van omplir l'escenari de la Polivalent.

La programació de la Polivalent segueix oferint una excel·lent programació durant aquest mes de febrer: el diumenge 10, la Xarxa programa un gran espectacle familiar de molta bellesa visual. Es tracta d'una altra estrena, en aquest cas l'espectacle porta com a nom "Entre portes" i va a càrrec de la companyia Cíclicus. Malabars, aeris, dansa, música en directe i acrobàcies, és el que es podrà pròximament.

Una setmana més tard, el dissabte 16 és el torn de "Mexicatas", una excel·lent obra realitzada per set actrius mexicanes que relaten la seva visió de la vida aquí, des de la distància, la ironia i l'humor. "Mexicatas" està dirigida per Antonio Calvo, a partir d'una dramatúrgia de Sergi Bellbel.Data de modificació: 15/02/2019 17:59:06