Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:28  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ELS ALCALDES DE VALLÈS VISIÓ FARAN BALANÇ DEL MANDAT

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

1/2/2019

Els alcaldes de Vallès Visió fan balanç del mandat a “L’entrevista amb l’alcalde” Els periodistes de la televisió del Baix Vallès, Albert Maspons i Susanna Aguilera, seran els encarregats de conduir aquest espai, de periodicitat setmanal, on els alcaldes dels cinc municipis que formen part de Vallès Visió analitzaran els darrers quatre anys de mandat.

 

Aquest dimarts, 5 de febrer, Vallès Visió inicia un cicle d’entrevistes de balanç del mandat amb els cinc alcaldes dels municipis que formen part de la televisió del Baix Vallès. L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, serà l’encarregat d’engegar aquesta ronda de converses que serviran per analitzar els quatre anys de mandat, a les portes de les properes eleccions municipals de maig d’aquest any.

 

Cada dimarts, i en ordre creixent de població, passaran pel plató de Vallès Visió la resta d’alcaldes dels municipis de Vallès Visió. Així, els següents en fer balanç seran l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez (dimarts 12 de març), el de Montornès, José A. Montero, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i, tancarà el cicle d’entrevistes Josep Monràs, alcalde de Mollet.

 

Les entrevistes s’emetran cada dimarts, a les 20.30h i 22.30h, i també a la carta al web de Vallès Visió.Data de modificació: 06/02/2019 12:05:40