Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:47  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

LA SALA POLIVALENT COMENÇA L'ANY 2019 AMB UN ESPECTACLE DE MONÒLEGS SOLIDARIS

  • Juan Espejo, conductor dels Monòlegs solidaris

    Juan Espejo, conductor dels Monòlegs solidaris

23/1/2019

Diumenge 20 de gener va ser la data escollida per l’Associació Protectora d’Animals de Granollers per realitzar una Gala Solidària per recaptar diners per l’entitat.

 

Miquel Espejo, David Barragan, Antonio Moya, Carlos del Pozo i Gabriel Zubizarreta van omplir amb els seus monòlegs l’escenari de la Polivalent i van fer riure a totes les persones assistents que omplien la Sala.

 

 

Programació Sala Polivalent - Gener i febrer 2019

 

Dissabte 26 de gener - 20.00 h

CELEBRARÉ MI MUERTE

Cia. Teatro del Barrio - Estrena a Catalunya !

Celebraré mi muerteProduït per Alberto Sant Juan i Jordi Évole, la sala Polivalent acull l'estrena a Catalunya d'aquest espectacle sobre l'eutanàsia, construït a partir de l'experiència en primera persona del metge Marcos Hourmann. Una commovedora reflexió entorn de la vida i la mort de la mà de Teatro del Barrio i Producciones del Barrio.

Venda entrades: www.tictactiquet.com

A taquilla, 1 h abans de l'inici de l'espectacle

 

 

Diumenge 27 gener - 12.00 h

ALADDIN, THE POP MUSICAL

Cia. La Roda Produccions

Aladdin, the pop musical Aladdin es un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, però la guitarra de l'Aladdin s'ha trencat. Gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l'Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats? Espectacle familiar per a totes les edats.

Venda d'entrades: A taquilla, 1 h abans inici

Org.: La Xarxa Montmeló

 

 

Diumenge 10 de febrer -  12.00 h

ENTRE PORTES

Cia. Cíclicus – Estrena!

Entre portesVine a descobrir l'estructura que acull tres peculiars artistes. Malabars, aeris, música en directe, dansa i acrobàcia es troben en tres mons imaginaris entrecreuats en un veïnatge peculiar on els personatges es desvelen una relació entre ells i el sistema que els envolta. Espectacle familiar per a totes les edats.

Venda d'entrades: A taquilla, 1 h abans inici

Org.: La Xarxa Montmeló

 

 

Dissabte 16 febrer - 20.00 h

MEXICATAS

Dramatúrgia: Sergi Belbel - Direcció: Antonio Calvo

Mexicatas

Vuit actrius mexicanes relaten -amb un humor especial, unes gotes de drama, algunes cançons i un gran desplegament d'energia- les seves experiències en el seu exili a casa nostra. Com es viu a Mèxic des d'una distància no desitjada i com veuen Espanya i Catalunya des de la llunyania propera.

Venda entrades: www.tictactiquet.com

A taquilla, 1 h abans de l'inici de l'espectacle

 Data de modificació: 01/02/2019 08:23:20