Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:06  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

PROJECTE DE SUPORT A LES NECESSITATS BÀSIQUES DE LES FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT EN CONVENI AMB INVIA

  • In Via

    In Via

19/1/2019

A partir de les derivacions efectuades des del mes de maig fins el mes de desembre de 2018 per part de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montmeló, el Projecte de Suport a les Necessitats Bàsiques de les Famílies en Situació de Vulnerabilitat ha atès a 15 persones. L’Associació InVia ha realitzat un ajut directe de 21.901,76 € per al pagament del lloguer d’aquestes famílies derivades.

 

Dels sis nuclis familiars derivats, cinc d’ells han estat famílies monomarentals, essent dos d’ells famílies formades per víctimes de violència masclista. A quatre dels casos se’ls ha realitzat una derivació  al Servei d’Inserció i Formació Laboral de l’Associació InVia.

 

In Via és una associació sense afany de lucre d’àmbit civil i reconeguda d’utilitat pública. La seva missió és la promoció integral de les  persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica. Els col·lectius als quals l’Associació In Via es dirigeix bàsicament són dones, infants, adolescents, joves i famílies amb qui l’Ajuntament de Montmeló va signar un conveni a finals del 2017.Data de modificació: 24/01/2019 18:42:58