Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:15  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

S'INICIA EL PERÍODE DE VOTACIÓ DELS PROJECTES PER REMODELAR EL PARC DEL SANT CRIST I LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ

  • Presentació dels projectes finas del parc del Sant Crist

    Presentació dels projectes finas del parc del Sant Crist

  • Taller participatiu a la plaça de la Constitució

    Taller participatiu a la plaça de la Constitució

24/1/2019

L'Ajuntament de Montmeló va presentar a la ciutadania la devolució de la informació recollida en el procés participatiu per la remodelació i definició del parc del Sant Crist i de la Plaça de la Constitució. 

 

Després de recollir i analitzar les dades obtingudes en el Taller Participatiu, aquesta setmana s’ha fet una presentació de les dades recollides a cada parc i s’ha mostrat les tres propostes que els equips tècnics han preparat amb la informació obtinguda.

 

Mitjançant les enquestes, els mapes que la ciutadania va proposar i les entrevistes en profunditat que es van fer, l’Ajuntament ha format un equip de treball transversal.  Des de participació i serveis tècnics han treballat conjuntament per a fer propostes viables que contemplin les necessitats de la població i es puguin dur a terme amb el pressupost previst per les obres.

Les sis propostes exposades tenen un cost d’entre 60.000 € i 80.000 € i està previst que s’executin amb personal de l’ajuntament i amb la contractació externa de petites parts com la jardineria.  Les demandes generalitzades de la població es contemplen en els 6 projectes proposats. L’augment d’il•luminació, canvi dels bancs o afegir papereres, entre d’altres, són propostes que s’han contemplat en tot els projectes.

 

La darrera part del procés serà protagonitzada per la ciutadania, que haurà d’escollir el projecte que més li agradi. Des del 24 de gener fins el 7 de febrer es podrà  escollir un dels tres projectes presentats per a cada parc i votar els projectes que creguin més adequats.

 

Poden votar tots els ciutadans empadronats a Montmeló que siguin majors de 16 anys. Es podrà votar de forma electrònica a través d’un baner amb el nom PARTICIPA a la pàgina web www.montmelo.cat, on hi trobareu els tres projectes del Sant Crist i els de la plaça de la Constitució, juntament amb la descripció dels canvis i millores proposats en cada un d’ells. També es podrà votar de forma presencial a la OAC de l’Ajuntament en el seu horari habitual, a l’Escola de Música i al Centre Cultural La Torreta en horari de tardes.

 

Trobareu els mapes de les tres propostes impresos i una breu descripció del que incorpora cada proposta, juntament amb les butlletes on haureu de referir el DNI per evitar les duplicitats en els vots.

 

Per a qualsevol dubte us podeu dirigir al correu electrònic participacio@montmelo.cat.

 

Participa i digues la teva!Data de modificació: 28/01/2019 15:06:26