Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:57  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 019 DEL MES DE GENER

  • Crònica 19 gener 2019

    Crònica 19 gener 2019

22/1/2019

EDITORIAL - Bons desitjos per al 2019
Començar un nou any té quelcom de màgic i sanador. És una oportunitat per fer balanç de l'any que deixem enrere i albirar un futur millor per l'any que estrenem.


El 2018 ha estat ple de coses bones per al nostre poble. Hem enllestit amb èxit la 1a Fase de la urbanització de l'àmbit del soterrament posant a disposició del poble un nou espai cèntric. Hem iniciat les obres de renovació urbana de l'àmbit de l'Església i la plaça Santa Maria. Hem posat en marxa, per primera vegada, uns pressupostos participatius, que han donat un excel·lent resultat de participació, i del qual ja hem executat bona part.

Però també és tradicional que el mes de gener molts i moltes ens fem propòsits per a l'any que comença, i el 2019 és un any molt important per a Montmeló.

El 2019 és any d'eleccions municipals que, de ben segur, marcaran el calendari polític del municipi, però en el qual els diferents grups polítics hauríem d'arribar als consensos necessaris perquè com a poble sapiguem aprofitar les oportunitats i encarar els reptes que tenim per endavant. Alguns de molt rellevants.

Algunes actuacions pràcticament ja tenen data de posada en marxa, com la gespa nova del camp de futbol o la renovació dels parcs del Sant Crist i Constitució, o la posada en marxa dels dinars i sopars a domicili adreçats a la gent gran.

D'altres encara requereixen insistència, negociació i lluita. Hem de continuar combatent l'incivisme i els incívics, que malmeten el que és de tots i totes. Hem de millorar el manteniment d'espais públics i carrers, alguns d'ells molt necessitats. Hem d'aconseguir millorar les oportunitats de formació per als nostres joves a Montmeló, Hem de tancar els convenis amb ADIF per garantir la urbanització de la 2a Fase del Soterrament i posar els fonaments per assegurar un desenvolupament sostenible de la 3a Fase, o l'inici de les actuacions de construcció d'habitatge de lloguer social que l'INCASOL té previstes a Montmeló per garantir habitatge assequible i digne per als nostres joves.

I molts d'altres que aquest espai escrit, finit, no permet enumerar. El llistat de projectes, igual que la il·lusió i la voluntat de servei públic per al nostre poble ni acaben ni poden ser expressats en aquest breu article que únicament té per objectiu enumerar els meus bons desitjos per al 2019.

 

Pere Rodríguez Rodríguez, Alcalde

 Data de modificació: 24/01/2019 20:12:23