Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:12  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA CAMPANYA DE CIVISME 218 PREMIA ALS INFANTS MÉS ACTIUS I CÍVICS

  • Persones guanyadores del concurs de Civisme 2018

    Persones guanyadores del concurs de Civisme 2018

  • El Capità Meló

    El Capità Meló

14/1/2019

Divendres 28 de desembre, dins el Parc de Nadal, es va realitzar la cloenda de la campanya escolar de civisme “Busca, capta i ensenya’ns què has trobat”.

 

Aquesta campanya es va dur a terme durant el mes de desembre i adreçada a l’alumnat de les dues escoles de primària, consistia en captar imatges cíviques i incíviques, a partir de les vinyetes de l’auca de civisme, del dia a dia en el nostre municipi.

 

Es van repartir un total de quatre premis, quatre càmeres fotogràfiques Fujifilm Instax, entre l’alumnat participant i una cinquena amb el joc que es va proposar dins el Parc de Nadal.

 

El joc consistia en fer un puzle de qualsevol de les dotze vinyetes de l’auca i relacionar-ho amb la frase corresponent. Totes les persones participants introduïen el seu nom en una urna i al final de la tarda es va fer el sorteig.

 

Les persones guanyadores van ser: Neus Domènech de 3r de l’escola Pau Casals, Maria López de 4t de l’escola Pau Casals, Nora Menchón de 3r de l’escola Sant Jordi, Tomàs Domènech de 5è de l’escola Pau Casals i Aleix Solís del Parc de Nadal.

 

La campanya va comptar amb la col·laboració del Capità Meló, personatge que l’Arnau Monclús va interpretar per animar a la participació i conscienciar a la ciutadania a través dels alumnes de les escoles, i el treball de gravació i edició d’un vídeo del Daniel Gesalí, Victor Rodríguez i Álex Alonso.Data de modificació: 17/01/2019 19:02:27