Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:26  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

COMENCEN LES VISITES DEL PASSMUSEUM

  • Esmorzars a la romana a Mons Observans: 20 gener 2019

    Esmorzars a la romana a Mons Observans: 20 gener 2019

15/1/2019

El proper diumenge, 20 de gener, s’iniciaran les visites combinades al Museu de Montmeló i a l’assentament romà de Mons Observans en el marc del Passmuseum, un programa de descoberta del patrimoni històric comarcal que ha estat impulsat pels principals museus del Vallès Oriental i el Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental en el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

 

Les activitats incloses en aquest programa permetran als visitants descobrir el jaciment de Mons Observans de forma lúdica a través d’una visita teatralitzada al recinte arqueològic i un taller familiar i complementar l’experiència amb una visita guiada al Museu de Montmeló, on podran veure una exposició dedicada a les pintures murals romanes de primer estil pompeià recuperades al mateix jaciment.

 

Les propostes de tots els museus participants es recullen en un passaport que es podrà adquirir als mateixos museus (Museu de Montmeló, Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, Museu Thermalia de Caldes de Monbui, Museu de Granollers i Museu Abelló de Mollet del Vallès).

 

També es podran reservar a través de les pàgines web d’aquestes institucions museístiques i del Consell Comarcal del Vallès Oriental. En el cas de Montmeló, les activitats es duran a terme el tercer diumenge de cada mes d’11 h a 14 h del matí al jaciment i de 16 h  17 h de la tarda al museu i es podran complementar amb un dinar en un restaurant de la població.

 

Les reserves corresponents a les activitats del mes de gener (dia 20) ja es poden fer al web www.monsobservans.cat.Data de modificació: 17/01/2019 19:00:23