Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:19  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

LES PROPOSTES FINALS DEL PARC DEL SANT CRIST I DE LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ ES PRESENTARAN A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  • Presentacions propostes finals Parc del Sant Crist i Plaça de la Constitució

    Presentacions propostes finals Parc del Sant Crist i Plaça de la Constitució

9/1/2019

Els dos processos participatius oberts durant el mes de desembre, per a redissenyar el parc del Sant Crist i la plaça de la Constitució ja han passat el primer tràmit. El veïnat i la ciutadania de Montmeló van participar proposant tot allò que volien canviar, afegir o rehabilitar.

 

Més d'un centenar de persones van participar en cadascun dels processos inicials, redibuixant, omplint unes enquestes o contestant entrevistes. Tota la informació recollida ha estat la base perquè l'equip tècnic de l'Ajuntament elabori tres propostes per cada lloc -Parc del Sant Crist i plaça de la Constitució-, que pròximament seran presentades a la ciutadania.

 

A finals de gener, els tres projectes del Parc de Sant Crist i els tres de la plaça de la Constitució s'exposaran per entrar en la darrera fase del procés participatiu. El procés finalitzarà amb l'elecció del projecte més votat de cada espai i que es portarà a terme en els mesos vinents. L'objectiu de tots dos processos participatius és que els 60.000 € que s'invertiran recullin de la forma més exhaustiva les propostes de la ciutadania de Montmeló.

 

La presentació dels projectes finals del Parc del Sant Crist, tindrà lloc el dimecres 16 de gener, a les 19 hores, a la Sala de la Concòrdia. Mentre que la presentació dels projectes de la plaça de la Constitució, serà divendres 18 de gener, també a les 19 hores a la mateixa Sala de la Concòrdia.Data de modificació: 17/01/2019 20:02:56