Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:45  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

TALLER DE CUINA D'APROFITAMENT

  • Taller de cuina d'aprofitament

    Taller de cuina d'aprofitament

6/1/2019

Després del gran èxit de públic dels tallers de cuina de Nadal, el Centre Cultural La Torreta de Montmeló, tanca el cicle amb un taller per reutilitzar i aprofitar tots aquells productes que han sobrat de les festes nadalenques.

En aquest taller, l'empresa organitzadora vol ensenyar a reutilitzar aquests productes culinaris que han quedat al rebost de la nevera, després d'aquests dies de Nadal. La dinàmica del taller serà la mateixa que la de la resta de sessions. Es tracta d'una sessió de dues hores on s'elaboraran diferents plats d'aprofitament i on s'aprendran trucs culinaris molt útils per al dia a dia.

El monogràfic es realitzarà a les instal·lacions de "l'Espai Emprén" de la G2M, a la cuina industrial totalment equipada per a aquest tipus d'activitat. La sessió es farà aquest dimarts 15 de febrer, de 18 a 20 hores. El preu és de 20 € i encara queden algunes places lliures. Recordem que es necessita inscripció prèvia al Centre Cultural La Torreta, o bé per telèfon o via correu electrònic.

 

 

Informació i inscripcions:Data de modificació: 10/01/2019 12:50:13