Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:19  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

FIA I FIM VALIDEN EL TRAÇAT DEL CIRCUIT PEL 2019

  • Charlie Whiting i Franco Uncin visiten el Circuit

    Charlie Whiting i Franco Uncin visiten el Circuit

31/12/2018

Charlie Whiting i Franco Uncini van visitar fa dues setmanes la pista montmelonina per aprovar les modificacions que es duran a terme durant el mes de gener.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre l'aprovació de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) i de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per dur a terme les obres i modificacions que tindran lloc durant el mes de gener. D'aquesta manera, el traçat barceloní rep l'homologació corresponent per acollir novament els Grans Premis de Fórmula 1 i MotoGP™.
 
Charlie Whiting, director de seguretat, delegat de cursa i starter de la Fórmula 1 i Franco Uncini, delegat de seguretat dels Grans Premis de MotoGP™ es van desplaçar fa dues setmanes a les instal·lacions esportives per realitzar l'habitual inspecció de pista anual. Els representants d'ambdues federacions van donar el vistiplau a les modificacions i millores que es duran a terme en el traçat per a la següent temporada esportiva.
 
Concentrades al gener, l'únic mes en el qual el Circuit atura la seva activitat a la pista, aquestes modificacions busquen sempre l'equilibri entre les dues disciplines del motor. Uns dies més tard, el Circuit de Barcelona-Catalunya reprendrà la seva activitat habitual amb els Formula One Test Days. El Campionat del Món de Fórmula 1 tornarà al maig, amb motiu de la celebració del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2019; mentre que MotoGP™ ho farà al juny, per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.Data de modificació: 31/12/2018 09:11:39