Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:33  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

EL VEÍ DE MONTMELÓ, JORDI DOMÈNECH, PREMI MARTA MATA DE PEDAGOGIA PEL LLIBRE “INDAGACIÓN, ABP Y CONTROVERSIAS. APUNTES PARA LA COMPETENCIA CIENTÍFICA”

  • Jordi Domènech rep el premi Marta Mata

    Jordi Domènech rep el premi Marta Mata

29/12/2018

El Premi Marta Mata de Pedagogia, que atorga l'Associació de Mestres Rosa Sensat, es convoca per promoure, reconèixer i donar a conèixer el treball renovador de mestres, professors i altres educadors que, en equip o individualment i a partir de l’anàlisi i la reflexió sobre la pràctica, contribueixin a la millora de l’educació i a enfortir la renovació pedagògica.

El llibre del montmeloní Jordi Domènech descriu un procés de cerca de metodologies, segons paraules del seu discurs en el moment de rebre el premi: “ No estic satisfet amb com funciona l’educació i m’empesco el que puc per canviar-ho.”

Domènech és professor a l’INS Marta Estrada de Granollers (des de 2015) i formador al Departament d’Ensenyament (des de 2013). També és professor associat al Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals a la UAB (des de 2016).Data de modificació: 31/12/2018 09:13:42