Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:43  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

A MONTMELÓ, CAP INFANT SENSE REGAL!

  • Entrega dels 1.084 € recollits pels alumnes de l'Institud en el mercat Solidari de Nadal 2018

    Entrega dels 1.084 € recollits pels alumnes de l'Institud en el mercat Solidari de Nadal 2018

2/1/2019

La campanya Cap infant sense Regal que la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Montmeló gestiona des de fa anys, té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal per motius econòmics, la Nit de Reis.

 

També esdevé una forma d’integració, d’eliminar un factor de vulnerabilitat entre aquells infants que juguen i comparteixen espais amb d’altres que potser tenen situacions familiars diferents i és una manera de contribuir a l’eliminació de les desigualtats més visibles i palpables entre la canalla.

 

Durant els darrers anys la modalitat amb la qual la regidoria ha treballat ha anat variant, s’han anat buscant noves fórmules que, a banda de cobrir la necessitat específica de que els infants puguin tenir joguines, han procurat ser alhora respectuoses amb diversos valors.

 

Aquest any, les famílies no rebran un lot de joguines com fins ara, per tal d’apoderar les famílies i dotar la campanya d’un valor afegit, s’ha considerat que siguin aquestes les que puguin comprar les joguines que desitgin els seus fills i filles. Aquesta campanya va destinada a les famílies més vulnerables del municipi i que es troben en seguiment per part dels Serveis Socials Bàsics.

 

La ciutadania sempre participa de manera activa en aquesta campanya. Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut de Montmeló van decidir, el curs passat, activitats per tal de recollir diners per a la campanya Cap Infant Sense Regal, i durant dues setmanes es van fer tres esmorzars solidaris, amb aliments que facilitaven les famílies dels alumnes; un mercat solidari el dia 20 de desembre, una paradeta el dia 22 i la cantada de Nadales al Casal de la Gent Gran.

 

D'aquestes accions cal destacar la recollida de diners del Mercat Solidari de Nadal dels alumnes de 3r curs de l’ESO de l’INS Montmeló. La quantitat recollida enguany, que serà utilitzada per als regals de l’any 2020 ha estat de 1.084 €, i farà possible que molts nens i nenes puguin tenir un regal els els Reis de l’Any que ve.

 

L'alcalde Pere Rodríguez i la Regidora d'Educació M. Jesús Prieto van rebre a un numbrós grup d'alumnes i professores que van fer entrega dels diners recollits. Aquesta manera van agrair  l’aportació que han fet a aquesta campanya, bé sigui en la jornada “Els principis del cinema: el cinema també pot ser solidari”, realitzada al Museu, com a les diferents parades de Mercat, on han venut manualitats.

 

Amb la petita o gran aportació de tots i totes, contribuïm a fer un Montmeló millor i més amable amb les persones. Moltes gràciesData de modificació: 03/01/2019 18:03:44