Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:02  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ELS CONTRACTES TEMPORALS DE NADAL PER A JOVES

 • Oficina Jove del Vallès Oriental

  Oficina Jove del Vallès Oriental

22/12/2018

Amb l’inici de la campanya de Nadal la contractació augmenta, i és una bona oportunitat per trobar la primera feina o poder ampliar la nostra experiència.

 

Oficina Jove del Vallès Oriental - Hi ha empreses i sectors que cerquen persones per cobrir places durant aquesta temporada. Es tracta de contractes de curta durada per circumstàncies de la producció degut l’increment de vendes, com és el cas del sector comerç o per substitucions durant els dies festius.

 

Per això és important conèixer i saber el tipus de contractes temporals habituals en aquesta època:


Contracte d'obra i servei, té una durada incerta ja que l’objectiu és realitzar tasques complementàries a les pròpies de l’activitat de l’empresa.

 • La jornada podrà ser complerta o parcial i la durada no pot superar els 3 anys.
 • El contracte acabarà quan finalitzi la obra o servei amb previ avís de 15 dies per qualsevol de les parts.
 • Al finalitzar el contracte, la persona treballadora tindrà dret a rebre una indemnització en proporció al seu temps treballat.
 • El contracte es transformarà en indefinit quan: no s’hagi realitzat per forma escrita, per falta de l’alta a la Seguretat Social, per frau de llei i quan el termini hagi finalitzat però cap de les dues parts es manifesti i es continuï realitzant la prestació laboral.

Contracte per circumstàncies de la producció, s’utilitza quan hi ha una acumulació de tasques o excés de feina.

 • La jornada podrà ser complerta o parcial i la durada màxima serà de 6 mesos.
 • En el contracte haurà de constar la circumstància que el justifiquin, així com la durada i el treball a desenvolupar.
 • Al finalitzar el contracte, la persona treballadora tindrà dret a rebre una indemnització en proporció al seu temps treballat.
 • El contracte es transformarà en indefinit quan: No s’hagi realitzat per forma escrita, per falta de l’alta a la Seguretat Social, per frau de llei i quan el termini finalitza però cap de les dues parts es manifesta i es continua realitzant la prestació laboral.

 

En ocasions us oferiran fer feines sense contracte. No és legal i no és aconsellable perquè, no cotitzes a la Seguretat Social, és a dir, aquest temps no et comptarà per la futura prestació d’atur i/o jubilació; ningú t’assegura que cobris el pactat a priori, ni tampoc si tens un accident laboral, el dret de cobrar l’incapacitat temporal.

 


 

El servei de treball de l’Oficina Jove del Vallès Oriental a l’Estació Jove de Montmeló
Et trobis en la situació que et trobis, el servei d’orientació laboral de l’Oficina Jove està per donar-te un cop de mà, així que no dubtis en vindre a veure’ns (cada quinze dies els dilluns de 17h a 20h). Recomanem trucar prèviament per demanar hora, ens trobaràs...

Per tant si estàs buscant feina i necessites suport per millorar el currículum, trobar cursos, fer una consulta sobre temes legals, etc... tens diferents espais on anar a orientar-te. Les pròximes sessions seran:

 • 17 novembre
 • 10 desembre

 


 

Recorda que també que disposem d’una borsa de treball!

Per accedir a les nostres ofertes no cal inscriure’s a cap banda, únicament ens heu d’enviar el CV especificant el
numero de referència de l’oferta que us interessa. Organitzat per sectors trobareu tota la relació d’ofertes actives en les que prioritzem per davant de tot que sigueu joves i residents a la comarca del Vallès Oriental.

 Data de modificació: 24/12/2018 14:00:37