Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:46  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UN ANY MÉS, MONTMELÓ ES MOU PER LA MARATÓ DE TV3

  • Caminada Solidària organitzada pel Montmeló Club Bàsquet

    Caminada Solidària organitzada pel Montmeló Club Bàsquet

25/12/2018

El càncer ha estat el protagonista, un any més, de La Marató de TV3. Ha estat la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Montmeló cada any se suma a aquesta iniciativa amb la realització de xerrades de conscienciació i d'activitats per recaptar diners per La Marató.

 

Dins la campanya de sensibilització social de la malaltia, el dia 29 de novembre, la Biblioteca La Grua va organitzar una conferència sobre el càncer a càrrec de Raquel Abaladejo Moreno, professional de la Medicina. Dimecres 12 de desembre, va ser el torn del Casal de la Gent Gran, on la Fundació de la Marató de TV3 va fer una Xerrada sobre el Càncer.

 

Diumenge dia 16, la Caminada Solidària organitzada pel Montmeló Club Bàsquet, les actuacions de les seccions de l’Agrupa. Associació Cultural de Montmeló i el Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música, van aconseguir recaptar un total de 2.387,78 € que van contribuir a fer créixer el marcador de La Marató.

 Data de modificació: 24/12/2018 14:01:59