Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:08  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 018 DEL MES DE DESEMBRE

  • Crònica 18 desembre 2018

    Crònica 18 desembre 2018

20/12/2018

EDITORIAL: Fem poble; comprem a Montmeló!

 

Ara entrem a les festes de Nadal, aquells dies de l’any en què les compres prenen un protagonisme especial a totes les llars.

 

Comprem tot el necessari per als àpats a més de tot el que necessiten el Tió, el Pare Noel i els Reis d’Orient. La majoria de vegades són compres molt especials per a les que necessitem, a més de productes de qualitat, un servei i un tracte personalitzat que ens ajudi a encertar en la nostra tria.

 

Volem quedar bé amb la família si els convidem a sopar o a dinar en qualsevol dels molts dies de festa en què les taules familiars són un lloc de trobada que ens apropen encara més a la gent que estimem. També volem que els amics i amigues amb els que celebrem que l’any acaba bé i ens desitgem una bona entrada d’any se sentin a casa com fossin a la seva.

Tot plegat recomana que les compres i la tria la fem sense pressa, sense fer cues innecessàries i en un ambient que ens permeti relacionar-nos amb els nostres veïns i veïnes. Sempre recollim un consell o altre que ens pot anar bé.

 

Tots aquests factors - qualitat, servei, cordialitat, tranquil·litat i proximitat - no cal que els anem a cercar fora del nostre poble doncs el comerç local ja els posa a la nostra disposició. Un comerç local actiu i dinàmic, implicat amb la vida associativa local participant en fires, actes culturals, esdeveniments esportius i en tot allò que comporta participació i dinamització del nostre poble.

 

Comprar al comerç local i així potenciar-lo també comporta beneficis col·laterals que no són petits, com ara més ocupació de la nostra gent i més inversions en les quals intervenen altres agents locals. Comprar a Montmeló és, en definitiva, fer poble; i fer poble és bo per a nosaltres i per a tots i totes els que ens envolten.

 

No ho dubteu: compreu a Montmeló; feu poble!

 

Lluís Esteban, regidor de Comerç i Turisme

 Data de modificació: 24/12/2018 10:05:37