Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:05  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

CONTINUEN LES OBRES DEL NOU APARCAMENT A LA ZONA DE L'ANTIC ESCORXADOR

  • Planol de l'espai d'aparcament a l'antic escorxador

    Planol de l'espai d'aparcament a l'antic escorxador

17/12/2018

Les obres de reurbanització del l'espai de l'escorxador, continuen, encara que a un ritme més lent, degut a les pluges dels últims mesos que no han permès treballar sobre les terres que conformen les dunes del projecte.

 

Actualment s’està fent la plantació dels arbres que delimitaran els espais d’aparcament i acabant l’enllumenat. També s’ha col·locat el paviment que possibilita l’ús d’aparcament per tal que ja sigui utilitzable. Resta pendent els acabats de les dunes i la plantació d’hidrosembra que s’ha de fer sobre les pròpies dunes.

 

Aquest aparcament disposa d’una capacitat de més de 300 places i te la funció de donar servei al centre de la població i als equipaments municipals propers. El seu ús serà gratuït i l’Ajuntament s’encarregarà del seu manteniment.

 

El projecte a més de la delimitació de l’espai d’aparcament contempla el condicionament d’un espai públic d’estada amb bancs i papereres, la construcció d’una nova zona d’esbarjo de gossos i la millora de la pavimentació de la pista esportiva existent.Data de modificació: 20/12/2018 20:15:09