Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:49  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EN MARXA LES OBRES DE LA SEGONA FASE DE REURBANITZACIÓ DE LA CARRETERA BV-5003

  • Nova zona taronja habilitada d'aparcaments

    Nova zona taronja habilitada d'aparcaments

  • Planol del canvi de contenidors

    Planol del canvi de contenidors

  • Render de la reurbanització de la zona

    Render de la reurbanització de la zona

19/12/2018

Dijous 29 de novembre es van iniciar les obres de la segona fase de reurbanització de la carretera BV5003 entre els carrers de Primer de Maig i de Folch i Torres. Aquesta actuació se centra sobre l'avinguda de Pompeu Fabra, la plaça i el carrer de Santa Maria, la plaça Sant Isidre i un tram del carrer de Folch i Torres.

 

Aquestes obres suposaran la integració urbana de diversos espais que actualment queden aïllats així com la recuperació d'un passatge que unirà la plaça de l'església i el carrer Santiago Rusiñol, a tocar de l'absis romànic. A la plaça Santa Maria s'actuarà de forma integral per obrir-la a les vies adjacents. En tot l'àmbit es prioritzarà el pas de vianants tal com es va fer a les obres de la 1a fase.

 

Per tal de dur a terme la primera fase que és en el carrer de Folch i Torres entre les piscines i el camp de Futbol, s’ha tallat la circulació i s’hi ha prohibit l’estacionament. Per poder donar sortida a la pèrdua d’aquestes places d’estacionament, s’habilitarà places provisionals per a residents (zona taronja) en el tram de carretera que va des de l’entrada de les piscines fins al Vas Apol·linar.

 

Un altre dels canvis provocats per les obres és l’emplaçament dels contenidors de la plaça de Santa Maria que es mouen a l’inici del carrer de l’Onze de Setembre.

 

La previsió de la durada de les obres és de cinc mesos i mentre durin s’anirà informant puntualment dels talls i rutes alternatives per tal que l’afectació del veïnat d’aquesta zona sigui el mínim possible.Data de modificació: 20/12/2018 20:12:16