Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:32  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

PER NADAL "JO FAIG POBLE"

  • aquest Nadal, a Montmeló, "jo faig poble"

    aquest Nadal, a Montmeló, "jo faig poble"

10/12/2018

Cada Nala,  la UBCM fa una crida a la ciutadania de Montmeló a què feu les vostres compres de Nadalenques en el comerç del poble. Enguany el lema escollit per a la campanya ha esta "Jo faig poble".

 

En època de dificultat econòmica, és important tenir un comerç de barri sa i actiu, perquè això revertirà en més llocs de treball i en millors condicions comercials per al poble. Només comprant a les botigues del teu poble saps exactament que els teus diners es queden al teu municipi.

 

Als comerços de Montmeló hi trobaràs de tot: productes de qualitat, tracte personalitzat i servei immillorable. A més podràs fer les teves compres nadalenques sense pressa i sense fer cues, passejant tranquil·lament pels carrers del poble. Els comerços del poble agrupats en la UBCM treballen per tenir un comerç actiu i dinàmic, organitzant fires i actes de promoció que donen vida a Montmeló i als seus habitants.

 

"Des de la Unió de Botigues i Comerciants de Montmeló (UBCM) us volem desitjar unes Bones Festes i agrair-vos la vostra fidelitat en vers el nostre comerç i us animem a gaudir de totes les activitats que durant les festes de Nadal organitzarem".

 

I recordeu: aquest Nadal, a Montmeló, "jo faig poble"Data de modificació: 13/12/2018 18:48:35