Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:18  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ES PODEN CONSULTAR DIGITALMENT LES PRIMERES ACTES DELS PLENS DE L’AJUNTAMENT QUE ES CONSERVEN A L’ARXIU MUNICIPAL

  • Cercador d'Arxius Municipals Digitals

    Cercador d'Arxius Municipals Digitals

11/12/2018

Ja són accessibles les Actes del Ple de l’Ajuntament que es van digitalitzar en el marc del Programa de manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, a la qual està adherida l’Arxiu Municipal.

 

La visualització es pot realitzar a través de l’eina d’Arxius Municipals (AMD) www.diba.cat/amd que té com a objectiu facilitar l’accés i la difusió de les actes i documents d’òrgans col·legiats que es conserven als arxius municipals.

 

En total s’han capturat 16.505 pàgines que comprenen l’inici de la sèrie, l’any 1859 fins el 2013. Aquesta digitalització facilita la recerca i la consulta sense haver de recórrer als originals.

 

Les actes dels plens dels ajuntaments són una font d’informació essencial en relació a la vida política, econòmica i social dels municipis. Aquests documents recullen la data i hora en què comença la sessió, la relació de matèries debatudes, la relació d’assistents, la indicació de les persones que hi ha intervingut, les incidències esdevingudes, els vots emesos i els acords adoptats.

 

Amb aquesta actuació, els arxius municipals dels ajuntaments esdevenen més accessibles i transparents per a la ciutadania.Data de modificació: 13/12/2018 18:25:41