Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:20  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

UN ANY MÉS, MONTMELÓ ES MOU PER LA MARATÓ

  • Montmeló amb la Marató de TV3

    Montmeló amb la Marató de TV3

  • Caminada solidària del Montmeló Club de Bàsquet

    Caminada solidària del Montmeló Club de Bàsquet

13/12/2018

El càncer tornarà a protagonitzar La Marató de TV3, que es farà el 16 de desembre. Serà la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

 

Els avenços mèdics i en investigació dels últims 10 anys han fet augmentar d'un 7% la supervivència dels pacients a Catalunya. Perquè aquesta xifra continuï augmentant, La Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio d'aquest any destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer.

 

L'objectiu dels professionals és poder diagnosticar els càncers més precoçment, abordar de manera personalitzada cada pacient, amb tractaments més efectius, i aconseguir més percentatge de curació i de cronificació.

 

Montmeló cada any se suma a aquesta iniciativa amb la realització de xerrades de conscienciació i d'activitats per recaptar diners per La Marató.

 

Dins la campanya de sensibilització social de la malaltia, el dia 29 de novembre, la Biblioteca La Grua va organitzar una conferència sobre el càncer a càrrec de Raquel Abaladejo Moreno, professional de la Medicina. Dimecres 12 de desembre, va ser el torn del Casal de la Gent Gran, on la Fundació de la Marató de TV3 va fer una Xerrada sobre el Càncer.

 

Aquest diumenge dia 16, dues entitats han organitzat activitats per recaptar diners i enviar-los a la Fundació:

  • El Montmeló Club Bàsquet organitza una Caminada Solidària de 6 km. La sortida serà a les 10h del matí a la plaça de la Quintana i al finalitzar el recorregut hi haurà una urna per dipositar-hi els donatius. Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les al Pavelló Poliesportiu.
  • L'Agrupa. Associació Cultural de Montmeló, a partir de les 17 h en el seu local del carrer de l'Onze de Setembre número 6, ha organitzat tot un seguit d'activitats de les seves seccions per passar una tarda solidàriament: teatre, coral, gitanes, sardanes, xocolatada, cremat de rom i sortejos per recaptar el màxim i poder contribuir en la investigació.

La investigació dona vida! Col·labora i fes créixer el marcador de La Marató!Data de modificació: 13/12/2018 15:01:51