Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:24  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE FÚTBOL B A CÀRREC DEL SEU AUTOR, DILLUNS 3 DE DESEMBRE

  • Jacinto Ela Eyene, autor del llibre Futbol B

    Jacinto Ela Eyene, autor del llibre Futbol B

30/11/2018

El CF Montmeló UE organitza per aquest dilluns 3 de desembre a les 19 hores a la Sala de la Concòrdia, la presentació del llibre "Fútbol B. Lo que me habría gustado saber cuando era futbolista y nadie me contó" a càrrec del seu autor, l'exfutbolista Jacinto Elá. El llibre parla sobre els aspectes extra esportius que afecten un jugador en la seva carrera esportiva i que no solen saber-se públicament.

 

Jacinto Elà Eyene va nèixer a Añisoc, Guinea Equatorial, el 2 de maig de 1982. Jugava com a extrem (tant esquerra com dret) i ha estat internacional amb la selecció espanyola en categories juvenils. No obstant això, Jacinto va optar per jugar amb la selecció major del seu país d'origen, Guinea Equatorial.

En el seu palmarès figura ser nomenat millor jugador del món Infantil a la Nike Premier Cup de 1996, un ascens de categoria a Espanya (de Tercera Divisió a Segona Divisió B) amb l'Espanyol B, a més de ser campió amb aquest de la Copa del Rei (Juvenil) el 2001. Actualment després de deixar el futbol és educador social i té la seva pròpia línia de roba.


Data de modificació: 03/12/2018 13:00:49