Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:13  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

REPENSEM EL PARC. DIUMENGE 2 DE DESEMBRE ÉS EL TORN DE LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ

  • Repensem la plaça de la Constitució

    Repensem la plaça de la Constitució

29/11/2018

Diumenge 2 de desembre és el torn de la plaça de la Constitució. Aquesta jornada participativa comptarà amb la col·laboració de l'associació de veïns de la Cucurny, del CIJ Esplaia't i de l'empresa, Patates Torres.

 

Igual que per al Sant Crist, un cop recollides totes les enquestes i les aportacions que es facin a la jornada participativa, hi haurà una fase d'anàlisi de la informació per tal que pugui ser interpretada pels serveis tècnics i dibuixada en tres propostes.

 

A mitjans del mes de gener, en dues sessions públiques i obertes a tota la ciutadania, es presentaran aquestes tres propostes i s'explicarà com han estat interpretades. Un cop validades aquestes propostes per totes les persones assistents, s'obrirà un període de votació, electrònica i presencial, per escollir la que més s'ajusti a les necessitats de la ciutadania.

 

La proposta escollida per cadascun dels parcs serà executada en els mesos de febrer i març de 2019. El pressupost per a cada espai és de 60.000€. Les propostes no podran ser excloents i hauran de tenir en compte l'ús públic i universal de l'espai. En cap cas, poden comportar compromisos de despesa futura i la totalitat dels recursos han d'anar destinats a l'espai del parc.

 

Perquè la democràcia es fa entre tots i totes, participa-hi!

 Data de modificació: 29/11/2018 19:21:19