Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:30  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

INICI DE LES OBRES DE LA SEGONA FASE DE REURBANITZACIÓ DE LA CARRETERA BV 5003. TRAM CARRER DE FOLCH I TORRES

  • Render del projecte tal com quedarà l’espai urbanitzat

    Render del projecte tal com quedarà l’espai urbanitzat

  • Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

    Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

  • Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

    Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

29/11/2018

Dijous 29 de novembre s’inicien les obres de la segona fase de reurbanització de la carretera BV5003 entre els carrers de Primer de Maig i de Folch i Torres. 

  

La primera actuació es duu a terme en el carrer de Folch i Torres entre les piscines i el camp de Futbol i, a partir d’avui, es talla la circulació en aquest tram de carrer i no s’hi podrà estacionar. Per donar sortida a aquesta pèrdua d'estacionament, s’estan duent a terme les darreres tasques de condicionament de l’esplanada de l’Escorxador com a aparcament. Les fortes pluges dels darrers dies han endarrerit l'adequació d'aquest espai però en breu quedarà completament enllestit. Aquesta nova zona, ja en funcionament, tindrà una cabuda per a més de 300 vehicles. 

  

La previsió de la durada de les obres és de cinc mesos i mentre durin s’anirà informant puntualment dels talls i rutes alternatives per tal que l’afectació del veïnat d’aquesta zona sigui el mínim possible. 

  

Recordem que aquesta actuació se centra  sobre l'avinguda de Pompeu Fabra, la plaça i el carrers de Santa Maria, la plaça Sant Isidre i un tram del carrer de Folch i Torres. Aquestes obres suposaran la integració urbana de diversos espais que actualment queden aïllats així com la recuperació d'un passatge que unirà la plaça de l'església i el carrer Santiago Rusiñol, a tocar de l'absis romànic.

A la plaça Santa Maria s'actuarà de forma integral per obrir-la a les vies adjacents. En tot l'àmbit es prioritzarà el pas de vianants tal com es va fer a les obres de la 1a fase. 

 Data de modificació: 04/12/2018 12:08:33