Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:55  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT S’ADHEREIX AL MANIFEST INSTITUCIONAL I DEL MÓN DE L’ESPORT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

  • L'esport català contra la violència de gènere

    L'esport català contra la violència de gènere

23/11/2018

La lectura del manifest es realitzarà el proper dilluns 26 de novembre a les instal·lacions del traçat català.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya s’ha adherit al Manifest Institucional i del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones. Un any més, el director del Circuit, Joan Fontserè, realitzarà la lectura del manifest amb el suport dels treballadors de l’entitat. L’acte tindrà lloc el proper dilluns 26 de novembre.

 

Amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, el Circuit vol sumar esforços per acabar amb aquests comportaments, que suposen una vulneració dels drets humans i que atempten contra la igualtat efectiva entre homes i dones. Amb la lectura del manifest, la pista barcelonina es compromet a eliminar tot allò que provoca discriminació per raó de gènere, així com a identificar i denunciar conductes d’abús i control, actituds d’imposició, de menyspreu, amenaces i humiliacions; i a col·laborar en la construcció d’uns models culturals que reprovin les violències sexuals també en el món de l’esport perquè són la màxima expressió de la dominació envers les dones.

 

El “Programa Dones i Esports” impulsat pel Gabinet de Gènere de la Secretaria General de l’Esport i l’Institut Català de les Dones (ICD) és el que promou activitats com la difusió del manifest i que fomenta les iniciatives organitzades per entitats esportives que ajuden a donar visibilitat al rebuig envers la violència, l’assetjament i el menyspreu contra les dones al món de l’esport.



Data de modificació: 26/11/2018 12:12:06